Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Starka kvinnors röster och öden uppmärksammar internationella kvinnodagen

Ta del av starka kvinnors röster, öden och berättelser i samband med internationella kvinnodagen den 8 mars.

Kollage: Skådespelare utklädd till Whitney Houston samt en svartvit bild på en kvinna med ett textblock med texten "Top girls" över näsan.

Igenkänningsfaktor och hits

Den 7 mars går föreställningen I’m every woman – en musikalisk resa om artisten Whitney Houston, med sångerskan Titti Björkegren, kapellmästare Lisa Bengter som pianist och berättarröst och kören Sound of Harmony.

– Det är en föreställning i ord och ton om Whitneys liv. Hon kämpade med samma saker som många andra kvinnor kämpar med: dålig självkänsla, hög press på sig själv och att prestera fast man mår dåligt. Det finns mycket i föreställningen som man kan känna igen sig i och dessutom många av Whitney Houstons oförglömliga hits, säger sångerskan Titti Björkegren som spelar Whitney.

Datum: 7 mars 2023
Tid: 18:00 – 19:30
Plats: Haninge kulturhus, foajén, Poseidons torg 8, Handen

Läs mer om föreställningen I'm every woman här. 

Kvinnors livssituationer genom historien

Den 9 mars bjuder kan du ta del av en kortversion av Top Girls – en teaterföreställning som belyser kvinnors livssituationer genom historien. Föreställningen följs av ett panelsamtal kring kvinnors rättigheter, utsatthet och möjligheter.

Datum: 9 mars 2023
Tid: 19:00 – 21:00
Plats: Nästa Jordbro - bibliotek, kultur och fritidsgård, Hurtigs torg 3, Jordbro

Läs mer om föreställningen Top Girls här. 

Senast uppdaterad: 7 mars 2023