Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Grattis Haninges barn och elever som har så skickliga pedagoger!

Haninge kommuns pedagogiska priser för 2022 års insatser är utdelade. Det är allmänhet och anställda som varje år får chansen att nominera sina favoritpedagoger i Haninges förskolor och skolor, både kommunala och fristående. Gensvaret i år har varit stort och visar tydligt det engagemang och den stolthet som finns. Utmärkelserna delas ut i tolv olika kategorier.

Tjugosju män och kvinnor står uppställda för gruppbild i en restaurangmiljö Vinnarna av 2023 års pedagogiska priser. Foto: Rasmus Deckert

- Det stora engagemanget kring våra pedagogiska priser är helt klart ett bevis på den attraktionskraft som vår kommun har. Vi märker att fler söker våra tjänster och har ofta inga problem att hitta utbildad och legitimerad personal. Det här är en väldigt rolig utveckling, säger Henrik Lindh, utbildningsdirektör i Haninge kommun.
 
- Alla som arbetar inom utbildningsväsendet är en oerhörd tillgång för kommunens barn och elever och deras förutsättningar att växa upp till starka individer som ska kunna välja sin egen framtid.

När nomineringarna till priserna var färdiga gjordes en gedigen granskning och vinnarna valdes ut av en jury som består av utbildningsförvaltningens ledningsgrupp, med bland andra verksamhetschefer för förskola, grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning.

Breda leenden, dånande applåder och en och annan rörd tår syntes under ceremonin på Hotel Winn den 16 mars 2023 då kommunens nämndpolitiker delade ut priserna.

Här är alla vinnare av de pedagogiska priserna 2023

Senast uppdaterad: 20 mars 2023