Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Visa upp din verksamhet på Haningedagen 2023

Haningedagen går av stapeln den 16 september och nu har du chans att bli en del av den festliga dagen. Haninge kommun söker nu utställare som vill vara med och göra Haningedagen 2023 till en dag att minnas.

Publikhavet på Haningedagen 2022. Foto: Hans Alm

Den 16 september kl. 11-16 kommer vi återigen att samlas för Haningedagen, dagen då vi lyfter det bästa med Haninge med musik, kultur, mat och aktiviteter. Nu är det dags för företag, föreningar, organisationer och kommunala verksamheter att anmäla sig som utställare på Haningedagen 2023. Ta chansen att visa upp din verksamhet för tusentals Haningebor och besökare! 

Lämna en intresseanmälan genom anmälningsformuläret som finns länkat på denna sida. Det är obligatoriskt att göra intresseanmälan genom formuläret för alla utställare. Det finns ett begränsat antal utställarplatser och du är inte garanterad en plats förrän du fått det bekräftat av projektledningen.

Gör din intresseanmälan här senast 30 juni 2023.

Senast uppdaterad: 11 maj 2023