Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Sommar på IP i Brandbergen och Jordbro

Kom och aktivera dig på våra idrottsplatser i sommar! Du får testa allt från samarbetsövningar till cirkelträning.

Flickor hoppar säck och skrattar.

IP Brandbergen

18/7 kl 10:00 – Samarbetsövningar på olika stationer

22/7 kl 10:00 – Testa på Kampsport

29/7 kl 10:00 – Klassiska lekar

5/8 kl 10:00 – Cirkelträning

12/8 kl 10:00 – 5 kamp

IP Jordbro

18/7 kl 11:30 – Samarbetsövningar på olika stationer

22/7 kl 11:30 – Testa på Kampsport

29/7 kl 11:30 – Klassiska lekar

5/8 kl 11:30 – Cirkelträning + gym

12/8 kl 11:30 – 5 kamp

Samarbetsövningar på olika stationer

Kom och prova på din samarbetsförmåga! Ta med familjen eller kompisar och utmana både kropp och knopp! Här får du både prova på kluriga kluringar och testa den lilla gruppens förmåga att samarbeta. Ni kan vara 3-8 personer i en grupp, vilket är optimalt. Men kom oavsett vad, våra aktivitetsledare ser till att utmana er.

Testa på Kampsport

Inga förkunskaper krävs. Här får du komma och både lära dig lite teknik inom olika kampsporter men även testa boxningshandskar och mitsar för att få öva lite tekniska slag och försvar genom roliga övningar med roligt material.

Klassiska lekar

Känner du till klassiska lekar? T.ex.  Burken, halli hallå, flaggan, kull etc. Rörelseglädje kommer alltid genom lek och skoj. Reglerna är enkla och leken gör det roligt att röra på sig. Kom med familjen eller kompisar och möt nya kompisar. Utmana varandra i de fantastiskt roliga klassiska lekarna som inte får glömmas bort!

Cirkelträning och gym

Vill du få inspiration till nya övningar och rolig träning? Kom och var med på ett härligt kvarlöst cirkelpass med våra aktivitetsledare. De finns på plats med material och olika stationer där du får utmana dig själv, din styrka, funktion och kondition till att bli en starkare version av dig själv. Med fokus på rörelseglädje!

5-kamp

Tävling och lek i ett. Klassisk 5-kamp som ofta kan tas fram i sociala sammanhang! Kom och utmana dina gamla vänner/nya vänner eller familj i 5 kamp. Kasta ner burkar med boll, eller kasta stövel, gissa rätt på frågesport, hoppa säck osv. Aktivitet och roligt i ett, passar alla! Våra aktivitetsledare står redo att utmana er i en superrolig 5-kamp!

Senast uppdaterad: 22 juni 2023