Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Årets vinnare på Företagardagarna 2023

Fyra priser delades ut till lokala företag i Haninge på Företagardagarna 2023 som ägde rum mellan den 14-17 februari.

Vinnare Årets företagare 2023 2023 års vinnare. Foto: Liza Simonsson

Företagardagarna i Haninge avslutades med utdelning av priser till:

  • Årets företagare: Foderboden på Södertörn AB
  • Årets nyföretagare: Tille Bygg AB
  • Årets eldsjäl: Sushi Byam Express AB
  • Årets UF-företag: Kall UF, Fredrika Bremergymnasiet

Priserna delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. 

– Det lokala näringslivet fyller en oerhört viktig funktion för kommunens utveckling och tillväxt, inte minst genom att skapa fler arbetstillfällen för Haninges unga. Jag vill rikta ett varmt tack till alla de engagerade företag som bidragit under årets upplaga av Företagardagarna i Haninge, och framför allt: ett stort grattis till synnerligen värdiga vinnare av årets företagarpriser, säger Sven Gustafsson (M), kommunstyrelsens ordförande, Haninge kommun.

– Under Företagardagarna blir livskraften, mångfalden och potentialen i Haninges näringsliv extra tydlig. Och det avspeglas inte minst hos de duktiga entreprenörer som vunnit årets företagspriser. Stort grattis och lycka till! säger Anders Wink, näringslivschef i Haninge kommun.

Läs mer om årets vinnare här

 

Senast uppdaterad: 17 februari 2023