Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Vill du vara med i Funkisfestivalen 2023?

Vill du eller någon du känner vara med på audition för Haninges delfinal i Funkisfestivalen 2023? Nu är det dags att skicka in anmälan!

Susanne Eklund står på scen och får beskedet att hon vunnit Funkisfestivalen i Haninge. Övriga tävlande står bakom henne på scen. Susanne Eklund vann Funkisfestivalen 2022. Vem vinner i år? Foto: Thomas Hultgren

Nu finns möjlighet att ta ett steg mot Haninges delfinal i Funkisfestivalen, en kväll full av glitter, glamour och glädje. Nu startar anmälningsperioden för att delta i audition. Sista dag för anmälan är den 17 september. 

Du hittar anmälningsformuläret här

Om Funkisfestivalen

FunkisFestivalen är Sveriges största melodifestival för personer som är 15 år eller äldre med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS. Vinnaren i Haninges delfinal representerar Haninge i uttagningen till den stora Sverigefinalen. 

Senast uppdaterad: 28 augusti 2023