Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Tack till dig som kom på Haningedagen!

Efter två års pandemiuppehåll kunde vi åter samlas – i lördags gick Haningedagen äntligen av stapeln igen. Haningedagen var dessutom extra festlig i år, då Haninge fyllde 50 år som kommun under förra året. Det firades av tusentals besökare som njöt av musikupplevelser, god mat och härlig gemenskap.

Publikhavet på Haningedagen 2022. Foto: Hans Alm

Haningedagen gick av stapeln den 3 september och lockade tusentals besökare till Haninge entré, Poseidons torg, Eskilsstråket och Eskilsparken som fylldes av musik, mat, aktiviteter och lokala utställare. På Poseidons torg uppträdde artister som Danny Saucedo, Cherrie och Nanne Grönvall, medan Eskilsparken fick besök av familjens favorit Nassim Al Fakir. Pa Modou Badjie och Petra Garnås var konferencierer för dagen. 

Tack till dig som var en del av dagen som funktionär eller som utställare. Tack också till dig som kom till Haningedagen som besökare. Tillsammans skapade vi en dag att minnas!

Ögonblick från Haningedagen 2022

Danny Saucedo på Haningedagen 2022.
Cherrie uppträder på Haningedagen 2022.
Nassim Al Fakir sitter på scenkanten på Haningedagen 2022.
Nanne Grönvall inleder Haningedagen 2022
Ett publikhav på Eskilsstråket bland de lokala utställarna.
Två cirkusartister gör konster.
Dansgruppen JUDS uppträder i Eskilsparken.
En pojke pysslar och ler stort
En flicka åker kana ner för en hoppborg med ett stort leende
Pa Modou Badjie står på scen med en mikrofon i handen

Senast uppdaterad: 6 september 2022