Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Musik, konst och samtal på Kultur- och demokratidagen

Välkommen till en dag i kulturens och demokratins tecken!

Porträttbilder på Martin Kragh, Evin Cetin och Sara Nazari Foto: Från vänster: Martin Kragh, Utrikespolitiska institutet, Evin Cetin, pressbild, Sara Nazari, Daniela Spiroska

På Kultur- och demokratidagen fylls Haninge kulturhus av både kultur och samtal. Välkommen in den 6 oktober kl 16.45-21.30!  

  • Författaren och Rysslandskännaren Martin Kragh berättar om sin bok Det fallna imperiet: Ryssland och väst under Vladimir Putin. I boken tar Martin Kragh ett helhetsgrepp om Vladimir Putin och den ryska historien, från Tsarrysslands fall till Sovjetunionens upplösning och det postsovjetiska Ryssland.
  • Visning av Eva Rocco Kenells utställning ”Territo Reell” i konsthallen. Utställingen handlar om motstånd, och vad som händer när motståndet uteblir. 
  • Författarsamtal med Evin Cetin, advokat och författare. Evin Cetin är aktuell med boken Mitt ibland oss, om offer och förövare i det gängvåld som skakar Sverige.
  • Det blir också musikunderhållning och spoken word med Sara Nazari, en av Sveriges största spoken word-artister. 

Senast uppdaterad: 26 september 2023