Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Informationskvällar om NPF-diagnoser

Undrar du hur det är att gå i gymnasiet och ha en diagnos som till exempel autism eller ADHD? Du kanske är osäker på om du själv har en diagnos? Eller du kanske har ett barn eller släkting i gymnasieåldern som har en diagnos.

Informationskväll om NPF-diagnoser Foto: Attention Handen Tyresö

Under två informationskvällar kan du få svar på dina frågor och funderingar. Den första kvällen är riktad till gymnasieungdomar i Haninge och den andra till närstående till gymnasieungdomar som har en diagnos.

Förutom mer allmän information om NPF-diagnoser (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) kommer kvällarna handla om till exempel vilken hjälp som finns att få, hur det kan märkas att man har en diagnos och hur det kan vara att vara närstående till en gymnasieungdom som har en diagnos. De som leder informationskvällarna är representanter från Attention Haninge Tyresö, Fredrika Bremergymnasiet och informatörer från avdelningen stöd och insatser i Haninge kommun. Det kommer att finnas gott om plats för frågor.

Välkommen till stora aulan på Fredrika Bremergymnasiet.

  • Gymnasieungdomar. Onsdag 12/10 kl.18
  • Närstående: Torsdag 13/10 kl.18

Bägge kvällarna kan du även se och lyssna på via livesändning.

Du kan också mejla in frågor under föreläsningen: sten.hedlund@haninge.se

 

Läs mer om samarbeten i Haninge mellan gymnasieskolan och föreningar.

Senast uppdaterad: 14 oktober 2022