Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Månadens förening: Västerhaninge Racket och Idrottsklubb

I mars lyfter vi Västerhaninge Racket- och Idrottsklubb, en klubb som bedriver tennisträning för alla – ung som gammal, nybörjare till elitspelare samt personer med olika funktionsnedsättningar.

Tennisbanor i Västerhaninge racket- och idrottsklubb Foto: Västerhaninge Racket- och idrottsklubb

Västerhaninge Racket- och Idrottsklubb är månadens förening! Berätta om er verksamhet!

Vi bedriver organiserad tennisträning för alla, oavsett förkunskaper eller förutsättningar. Vi har även en akademidel där våra elitspelare får möjlighet till specialanpassad träning och möjlighet till fler träningstillfällen per vecka för att kunna bedriva sin tennissatsning. Vi har även nyligen startat upp organiserad träning med ledare i padel för ungdomar och vuxna.

Vad har ni på gång i föreningen framöver?

Vi har flera aktiviteter på gång i föreningen. Vi har planerat olika trivselspel för våra spelare, pizzakvällar, paratennisläger, junior SM-läger för våra elitspelare, gruppspel, skollovsläger, interna tävlingsintroduktion samt externa större tävlingar. Vi har även planerat in två öppna hus för allmänheten – där man är välkommen oavsett om du är ung som gammal, nybörjare eller elit eller har en funktionsnedsättning.

Vad skulle ni säga till någon som vill bli aktiv i er verksamhet?

Hos oss är alla välkomna och vi erbjuder något för alla. Tveka inte att höra av er till oss så berättar vi gärna mer om vår verksamhet. 

Västerhaninge Racket- och Idrottsklubbs webbplats


Varje månad lyfter vi en av Haninges föreningar för att visa upp det värdefulla arbete som görs i verksamheten och samtidigt visa upp Haninges breda föreningsliv. Du hittar alla Haninges föreningar i föreningsregistret Rbok.

Senast uppdaterad: 4 mars 2022