Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Siw Malmkvist ersätter Lasse Berghagen på Seniorfestivalen

Lasse Berghagen har tyvärr drabbats av förhinder och kommer inte kunna närvara på Seniorfestivalen nu på torsdag den 19 maj. Vi är stolta över att istället kunna välkomna den ikoniska sångerskan Siw Malmkvist som hans ersättare.

Siw Malmkvist Pressbild Siw Malmkvist Foto: J. Wulff

Siw Malmkvist är en av Sveriges mest ikoniska artister. Hon har spelat in ungefär 600 låtar på tio olika språk och har haft runt 40 svensktoppshits. 2016 blev hon dessutom invald i Swedish Music Hall of Fame. Siw kommer avsluta Seniorfestivalen med några av sina bästa hits ur sin stora repertoar. 

- Vi mycket tacksamma att säkra en sådan bra ersättare. Det är tråkigt att inte få se Lasse uppträda på torsdag men vi hoppas såklart på att han ska komma och spela för våra Haningeseniorer vid ett annat tillfälle, säger Siw Lidestål, social- och äldredirektör på kommunen.

Se hela det fullspäckade programmet för Seniorfestivalen här
 

Senast uppdaterad: 17 maj 2022