Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Sista chansen att besöka populära Fredrika Bremergymnasiet innan gymnasievalet stänger

Du som ännu inte har bestämt dig i gymnasievalet - ta chansen och besök Fredrika Bremergymnasiet den 11 maj då skolan ordnar öppet hus. Skolan har vässat sitt programutbud inför hösten och hade i gymnasievalets första omgång ett stort söktryck. Så missa inte tillfället att uppleva Fredrika Bremergymnasiet från insidan innan gymnasievalet stänger.

Foto: Kenneth Hellman

Gymnasievalets andra sökomgång inför läsåret 2022/2023 slutar onsdagen den 17 maj. Under denna omgång har elever möjlighet att göra omval.

Gymnasieantagningen STORSTHLM

16 nya attraktiva profiler

I valet erbjuder Fredrika Bremergymnasiet 16 nya profiler som har väckt stort intresse och bland annat lett till 20 procent fler sökande i gymnasievalets första omgång jämfört med samma period året innan. Profiler som Kriminologi, Eget företagande samt IT-säkerhet har varit särskilt populära. Andra exempel på nya profiler är Butikskommunikation, Rättspsykiatri och Kreativ teknikutveckling.

Utbildningar

- Vi är stolta och glada över att så många vill gå på vår skola. Och än är det inte för sent att göra sitt val. Du som ännu inte bestämt dig är varmt välkommen till vårt sista öppna hus innan valet stänger. Vi är en riktig skola som erbjuder bra stöd för studier. Våra elever är trygga och trivs hos oss och vi har dessutom Stockholms bredaste programutbud, säger rektor Stellan Andersson.

Öppet hus – tid och plats

Tid: Onsdagen den 11 maj klockan 18-19
Plats: Fredrika Bremergymansiet, ingång stora entrén, norra byggnaden

Studie- och yrkesvägledning

Skolans studie- och yrkesvägledare har information om lediga platser och reservlistor.

Studie- och yrkesvägledning

Om Fredrika Bremergymnasiet

Fredrika Bremergymnasiet är en av landets största och modernaste gymnasieskolor med cirka 2 000 elever. Den har Stockholms bredaste utbildningsutbud och är både en branschrekommenderad skola med yrkesutbildningar i toppklass och en akademisk skola med fem studieförberedande program.

Fredrika Bremergymnasiet

 

Senast uppdaterad: 3 maj 2022