Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Sista chansen att vara med i kultur- och fritidskatalogen

Vi uppdaterar katalogen Kultur- och fritidstips aktiviteter för dig som behöver extra stöd till ny upplaga 2022–2024. Snart är det sista chansen att lämna in material om din förening eller verksamhet vill vara med i katalogen.

Flickor spelar innebandy. Flickor spelar innebandy. Foto: Mostphotos

Det är dags att uppdatera katalogen ”Kultur- och fritidstips, aktiviteter för dig som behöver extra stöd” som ges ut gemensamt av Haninge, Nacka, Nynäshamn, Tyresö och Värmdö kommuner.

Syftet med katalogen är att informera om det anpassade kultur- och fritidsutbud som finns samtidigt som det ger möjlighet för föreningar och andra verksamheter att hitta nya medlemmar och besökare.

Katalogen sprids i alla kommuner, läggs ut på kommunernas webbplatser och på www.fritidsnatet.se som är en gemensam webbplats för över 20 kommuner i Stockholmsregionen.

Vill din förening/verksamhet vara med i katalogen?

Vänligen fyll i era uppgifter i webbformuläret här: 
https://service.varmdo.se/KulFriKat

Senast den 6 februari 2022 vill vi ha ditt material via webbformuläret

Har ni varit med i katalogen tidigare?

Ladda ned förra upplagan av katalogen under pilen Information längst upp i webbformuläret och kontrollera er information innan ni fyller i underlaget.

Vid frågor eller för mer information: 
Mattias.grundstrom@haninge.se

Senast uppdaterad: 31 januari 2022