Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Testa kajakpaddling eller mountainbikecykling

Fredag 2 september är gymnasieungdomar i Haninge välkomna att paddla kajak och cykla mountainbike vid Rudans friluftsområde.

Testa kajakpaddling eller cykla mountainbike vid Rudan. Foto: Mostphotos

Det här är ett prova-på-tillfälle för alla intresserade gymnasieungdomar i Haninge. Träffpunkt är Rudans friluftsområde och tiden som gäller är mellan klockan 15-18 fredag 2 september.

Inga förkunskaper behövs och på plats kommer representanter från Fredrika Bremers skolidrottsförening och Länna cykelklubb att hjälpa till med goda råd. Förutom att bjuda på råd kommer den som vill bli bjuden på hamburgare. Arrangemanget är en del i projektet Ungdomar i rörelse (UIR).

 

Fakta om UIR:

Ungdomar i rörelse (UIR) är ett projekt mellan lokala idrottsföreningar i Haninge kommun och gymnasieskolan. Projektet riktar sig till gymnasieungdomar i kommunen och har som mål att få fler ungdomar i Haninge kommun att röra på sig. Detta projekt ingår i de samarbeten som initierats och finansieras av gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden i Haninge.

Senast uppdaterad: 19 september 2022