Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Hjälp oss att göra Haninge ännu bättre!

Hur tycker du att det är att leva i Haninge? Vad kan kommunen göra för att förbättra för dig som bor här? Nu har 2 400 Haningebor chansen att svara på de frågorna i SCB:s medborgarundersökning.

Rubriken "Är du utvald?" ovanför flera tecknade personer med en tankebubbla med ett frågetecken i Foto: SCB

Medborgarundersökningen är en attitydundersökning som genomförs av SCB på uppdrag av Sveriges kommuner för att mäta hur kommuninvånare ser på just sin kommun. I år har Haninges invånare chansen att tycka till om kommunen och våra verksamheter inom områden som skola och omsorg, kultur och fritid, boende och boendemiljö, trygghet i samhället, jämlikhet och integration, samt förtroende.

Deltagarna har valts ut slumpmässigt och fått mer information på posten och i digital brevlåda. Undersökningen kan besvaras via pappersenkäten som du får hem i brevlådan eller på SCB.se. Senaste dagen att svara är den 3 november.

Om du är utvald är vi tacksamma om du svarar på undersökningen. Med dina svar hjälper du oss att förbättra kommunens service och verksamheter.

Fakta om SCB:s medborgarundersökning

SCB:s medborgarundersökning är en enkätundersökning som görs på uppdrag av kommunerna. De personer som tillfrågas är ett slumpmässigt urval som dras från befolkningsregistret. Urvalsstorleken är olika beroende på hur stor kommunen är. I Haninge kommun ingår 2 400 invånare i urvalet.

Läs mer om SCB:s medborgarundersökning (scb.se) 

Senast uppdaterad: 12 oktober 2022