Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Rasmus Sandsten ny presschef i Haninge kommun

Rasmus Sandsten blir Haninge kommuns nye presschef. Han kommer närmast från Solna stad där han i dag är presschef. Rasmus Sandsten tillträder tjänsten vid årsskiftet.

Rasmus Sandsten, ny presschef som kommer vara på plats från och med årsskiftet Rasmus Sandsten, ny presschef som tillträder tjänsten från årsskiftet Foto: Rasmus Sandsten

Rasmus har en lång och gedigen erfarenhet av medierelationer och pressarbete genom chef- och ledarpositioner inom både offentlig och privat sektor. Han kommer närmast från en tjänst som presschef i Solna stad.

- Haninge kommun har ett viktigt samhällsuppdrag samtidigt som vår utvecklingsresa från förort till stad innebär en stark tillväxt. För att skapa kännedom om och förtroende för kommunens arbete är det av stort värde att vi har goda kontakter med massmedia. Här har presschefen en nyckelfunktion. Med rekryteringen av Rasmus får vi en rutinerad och erfaren presschef som snabbt kommer att bli en tillgång i vårt arbete med att fortsätta erbjuda en öppen, snabb och serviceinriktad kommunikation, säger Anna Berglund, direktör för Omvärld och utveckling.

- Det är en förmån att få axla uppdraget som presschef just i detta spännande skede i Haninge kommuns stadsutveckling. Jag ser fram emot att få bidra i kommunens viktiga samhällsuppdrag, men också i den positionering och det ambitiösa förändringsarbete som påbörjats, säger Rasmus Sandsten.

Senast uppdaterad: 30 september 2021