Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Nycirkusföreställning för alla mellan 7-107 år

På torsdag den 25 november är det dags för nycirkusföreställningen Play 3.0 Med Sirqus Alfon - en högteknologisk feelgood föreställning för alla mellan 7–107 år.

Sirqus Alfon Foto: Klara G

Sirqus Alfon är en musikteatergrupp, med cirkus, eldkonst, teater och musik som huvudingredienser. Nu kommer de till Haninge kulturhus med nycirkusföreställningen Play 3.0.

Med humor och ett varmt tilltal presenterar Sirqus Alfon en surrealistisk värld till ljudet av punkig elektropop. Med hjälp av laser, artificiell intelligens och iPad-magi undersöks teknik, musik, dans och interaktion på ett innovativt och lekfullt vis. Sirqus Alfon vill locka fram den lekfullhet som bor inom oss, men som vi ofta glömmer bort i strävan efter perfektion. I mötet mellan det digitala, automatiserade och det mänskligt icke perfekta sker magi. Bered er på en fartfylld lek mellan det fysiska och det digitala som slutar i övertygelsen om att allt är möjligt.

Datum: 25 november 2021
Tid: 18:30 – 20:00
Plats: Haninge kulturhus, Poseidons torg , Handen

Arrangeras av Haninge kultur och Haninge Riksteaterförening. 

Köp biljett

Biljetter kostar 60 kr per biljett och bokas på www.webbiljett.se/haningekulturhus. Begränsat antal platser.

Senast uppdaterad: 30 november 2021