Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Ingeborg Giegold blir ny kommunikationschef i Haninge kommun

Haninge kommun rekryterar Ingeborg Giegold som ny kommunikationschef. Hon kommer närmast från Uppsala kommun där hon varit tillförordnad kommunikationsdirektör samt enhetschef på kommunikationsavdelningen. Ingeborg Giegold tillträder vid årsskiftet.

Ingeborg Giegold, ny kommunikationschef från och med årsskiftet Ingeborg Giegold, ny kommunikationschef från och med årsskiftet. Foto: Hanna Giegold

– Jag ser så fram emot att komma till Haninge och att få vara med på den stora utvecklingsresan med att bygga stad. Att med kommunikation få möjlighet att göra skillnad för alla som lever, verkar och bor i Haninge är både ett privilegium och ett spännande uppdrag, säger Ingeborg Giegold.

Ingeborg är en erfaren chef och ledare med lång bakgrund från kommunikationsarbete inom kommun, statlig myndighet och privat sektor. Utöver Uppsala kommun har hon bland annat varit på Botkyrka kommun och Patent- och registreringsverket.

– Hennes erfarenheter av att leda en kommunikationsavdelning i en tillväxtkommun som Uppsala kommer att vara en riktig tillgång för oss i vår resa att gå från förort till stad, säger Anna Berglund, direktör för avdelningen omvärld och utveckling.

Haninge kommun hade många kvalificerade sökande till tjänsten som kommunikationschef.

– Det visar att vi befinner oss i ett bra läge när det gäller vår attraktivitet som arbetsgivare, säger Anna Berglund.

Senast uppdaterad: 30 november 2021