Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Vad tycker du om våra naturreservat?

Nu har du möjlighet att tycka till om våra naturreservat i Rudan, Tornberget och Fjärdlång.

Bild på Nedre Rudansjön som möter skogen samt en grillplats. Nedre Rudansjön. Foto: Peter Malmrup

Vi vill veta vad du tycker! Haninge kommun och Länsstyrelsen i Stockholm genomför just nu en besöksundersökning i våra naturreservat i Rudan, Tornberget och Fjärdlång. 

Syftet med undersökningen är att få ökad kunskap och förståelse kring friluftlivsutövares upplevelser och vad som efterfrågas vid besök i skyddad natur i Stockholms län. Underlaget från undersökningen ska hjälpa till att planera och förvalta för ett hållbart nyttjande av naturområden och att erbjuda rekreationsmöjligheter av hög kvalitet.

Så deltar du i undersökningen

Använd din mobiltelefon för att scanna QR-koden på de affischer som finns uppsatta i naturreservaten. På många telefonmodeller behöver du inte ladda ner en särskild QR-läsare, utan kan enkelt använda din vanliga mobilkamera för att scanna koden. Affischerna hittar du vid naturreservatens informationstavlor. 

Senast uppdaterad: 7 juli 2021