Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Välkommen på skoldialog

På tisdag den 7 december är det dags för skoldialog med utbildningsförvaltningen tillsammans med representanter från grund- och förskolenämnden samt gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden. Årets skoldialog riktar in sig på framtida utveckling för skolan och fokuserar på dialogen med de som väljer att delta. Skoldialogen är öppen för vårdnadshavare och alla som är intresserade av skol- och utbildningsfrågor. Varmt välkommen!

Bild på Tobias Hammarberg (L), ordförande i grund- och förskolenämnden Maria Fägersten (S), ordförande i gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden Henrik Lindh, utbildningsdirektör, utbildningsförvaltningen. Tobias Hammarberg (L), ordförande i grund- och förskolenämnden, Maria Fägersten (S), ordförande i gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden och Henrik Lindh, utbildningsdirektör, utbildningsförvaltningen. Foto: Haninge kommun

I grund- och förskolenämnden samt gymnasie- och vuxennämndens budgetar görs omfattande satsningar på skola och utbildning i Haninge kommun. Fler pedagoger i förskolan, ökad likvärdighet i skolan och förskolan samt en stärkt vuxenutbildningar är några av de betydande budgetsatsningarna tillsammans med en elevpengshöjning på sju procent. Det är temat för skoldialogen den 7 december.

Tid: tisdagen den 7 december

Plats: Kulturhuset, Poseidons Torg 8

Kl. 18.00–18.30: Inledning av skoldialogen med kortare introduktion och dragningar av utbildningsförvaltningens representanter och Tobias Hammarberg (L) samt Maria Fägersten (S).

Kl. 18.30–20.00: Dialog - ställ frågor och samtala med representanter från utbildningsförvaltningen samt de förtroendevalda politikerna i form av cafésamtal.

Fika serveras. Varmt välkommen!

Tobias Hammarberg (L), ordförande i grund- och förskolenämnden
Maria Fägersten (S), ordförande i gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden
Henrik Lindh, utbildningsdirektör, utbildningsförvaltningen

Här kan du läsa med om skoldialoger i Haninge kommun. 

Senast uppdaterad: 1 december 2021