Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

#ViärHaninge – Coronaanpassad pop up-kultur i Haninge i höst

Nu är det dags för den stora pop up-festivalen #ViärHaninge igen! Runt om i Haninge bubblar det nu av massor av spännande pop up-evenemang att njuta av.

Ett kollage med akter som kommer att uppträda på festivalen Vi är Haninge. En bid föreställer Uncover Choreography, två personer som dansar iklädda mössor och blingbling. En bild föreställer Claire Parson co, två personer som håller i en gul boll och en av dem har en gul kon på huvudet. En bild föreställer Josefine Chiacchiero och Chicos Fritos, tre personer som står framför en rosa bakgrund, en spelar munspel, en person gör en flamenco-rörelse och en håller i en gitarr. En bild föreställer Pa Modou, en man med orange kavaj som ler mot kameran. Foto: Thomas Hultgren, Thomas Hultgren, pressbild, Fredrik Näslund

Startskottet gick den 24 augusti och under några intensiva veckor avlöser nu ett 40-tal kulturinslag och akter varandra. När du minst anar det kan du springa på en eldkonsert, njuta av balkongpoesi eller hamna på en minifestival med balkanbrass, riksspelmän och trädakrobater.

Det är för andra året i rad som Haninge kommun på detta sätt vill nå ut med kultur till alla medborgare i alla kommundelar trots pandemin. Satsningen på festivalen är också ett aktivt stöd till ett kulturliv som tvingats se arbetstillfällen försvinna i och med inställda arrangemang sedan pandemin bröt ut.

Akterna sker utomhus och kommunen följer myndigheternas riktlinjer och rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19.

Mer information om medverkande artister och grupper

Senast uppdaterad: 26 augusti 2021