Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Vilket projekt vill du nominera till Haninge arkitekturpris 2021?

Har du en favoritbyggnad, ett torg, en lekplats eller någon annan plats i Haninge som du tycker har blivit väldigt bra? Så bra att du tycker det bör inspirera andra och ha en möjlighet att vinna Haninge arkitekturpris i år? Om ditt favoritprojekt har färdigställts under perioden 2018-2020, så kan du nominera det till Haninge arkitekturpris.

Den 3 maj startar nomineringsperioden för att få fram årets finalister till Haninge arkitekturpris. Du kan nominera ditt favoritprojekt fram till den 18 juni.

– Under förra året växte Haninge kommun som fjärde mest i landet räknat till antal personer, endast Malmö, Göteborg och Uppsala hade fler nya invånare. Det bekräftar att vi är inne i en kraftig tillväxtfas i kommunen. Och när vi växer är det viktigt att vi gör det med kvalitet, trivsel och stolthet för de nya kvarter, platser och stadsdelar vi bygger. Ett sätt att uppmärksamma det är Haninge arkitekturpris där vi vill lyfta de projekt som verkligen bidrar med bra arkitektur och väl gestaltade miljöer till kommunen. I år 2021, har vi väldigt många fina projekt kopplade till allt det som byggs i den Regionala stadskärnan både i Handen men också förstås i Vega där det byggs för fullt just nu. Ett riktigt starkt startfält för att nominera projekt till Haninge arkitekturpris 2021, säger Andreas Paulson, stadsarkitekt i Haninge kommun.

Läs mer och nominera ditt favoritprojekt till Haninge arkitekturpris

Senast uppdaterad: 7 juli 2021