Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Utomhusbio på Rudan

I år blir det utebio på Rudan igen. Ta med picknickfilten och popcornen så ses vi i gräset!

Ett par som ligger på gräset och tittar på utomhusbio Foto: Thomas Hultgren

Ta med trevligt sällskap, filtar, stolar och kanske en picknickkorg och njut av utebio. Ingen förhandsbokning krävs, det är bara att dyka upp och ta en ledig plats i gräset.

Sommaraféet på Rudan är öppet kl. 14-21 varje dag vi har utebio. 

Schema för utomhusbio

Lördag 3 augusti

16:00-17.30 – Stray

Filmen om gatuhundarna i Istanbul är ”den ultimata kärleksförklaringen till hundar och en mångfacetterad moralisk undersökning av mänskligheten. Stray är ett urbant musikaliskt opus med en märklig och distinkt skönhet.”  Tomris Laffly, Variety. 

19:00 – 21:00 – Dirty dancing 

Tveklöst en av de stora dansfilmerna! Här får alla utomhusbioälskare sitt lystmäte, i väntan på den klassiska repliken: ”Nobody puts baby in a corner”.

Lördag 10 augusti

14:00 – 15.30 – Spirit - hästen från vildmarken 

Oscarsnominerad animerad filmklassiker för hela familjen. En film som storslaget låter hästen Spirit berätta om frihetslängtan, solidaritet, vänskap och kärlek på ett alldeles underbart hästigt sätt.

19.00 - 21.00 – La la land 

En riktig smällkaramell och en modern musikal- och dansfilm som vunnit nästan alla priser som kan vinnas. Emma Stone och Ryan Gosling briljerar i denna kärleksfilm med tillhörande komplikationer.

Senast uppdaterad: 18 juni 2024