Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

ResearchED 2017

Lördag den 4 februari 2017 hölls en välbesökt konferens på temat skolutveckling i Fredrika Bremergymnasiet. Haninge kommun och Tyresö kommun var värdar tillsammans med den lärarledda organisationen researchED. Politiker, skolledare, lärare och andra intresserade från olika delar av världen delade erfarenheter, nätverkade och lyssnade till spännande föreläsningar.

ResearchED:s konferenser har tidigare hållts i framför allt Storbritannien men också i Sydney, New York, Göteborg och Washington. Konferenserna har en mycket stor spridning med tiotusentals följare på sociala medier, som Twitter.

ResearchEd är en ideell lärardriven organisation som har sitt ursprung i Storbritannien. Den startades av några lärare som fortfarande driver den med hjälp av samarbetspartners runt om i världen, som Haninge kommun.

Senast uppdaterad: 22 september 2023