Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Frukostmöte för dig som är företagare

Som företagare är det viktigt att bygga lokala nätverk och vi är glada att kunna bidra till nätverkandet genom våra företagarfrukostar.

Kaffekopp

Meningsfulla möten och fler lokala affärer  

Att mötas och bygga relationer är en grundläggande byggsten i företagandet, men hur gör man för att hitta och bygga upp ett nätverk av goda, lokala affärsrelationer? Med oss på frukosten har vi Angeli Sjöström Hederberg, bonddotter och affärsutvecklare med lång erfarenhet av hur man bygger affärsrelationer på ett professionellt sätt. Angeli berör frågor som hur man väcker intresse, att ta samtalet vidare och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Vi kommer också få testa på några av Angelis verktyg och tips.   

På mötet finns representanter från Upphandling Södertörn, kommunens bygglovsenhet och miljö- och hälsoskyddsförbund (SMOHF). Ta chansen att ställa dina frågor angående tillstånd och regler.

Program

07.30-8.00 Frukosten serveras, tid för mingel
08.00 Inledning, kommunstyrelsens ordförande Sven Gustafsson hälsar välkomna
Näringslivsnytt från näringslivschef Anders Wink 
Meningsfulla möten och fler lokala affärer med Angeli Sjöström Hederberg
09.00 Avslutning

Datum: 15 december
Tid: 07.30-09.00
Plats: Quality Hotel Winn Haninge, Rudsjöterrassen 3 i Handen  

Kommunen arrangerar årligen 6 företagarfrukostar i nära samverkan med det lokala näringslivet och företagarföreningarna JAFP och Företagarna.

Anmäl dig gärna till nyhetsbrevet för att inte missa inbjudan alla möten och aktiviteter riktade till dig som företagare. 
Anmälan till nyhetsbrev

Vill du och ditt företag vara värd för en företagarfrukost? hör av dig till näringslivsenheten så berättar vi mer om hur det går till att vara värd. 
naringsliv@haninge.se

Anmälningsformulär

Företagarfrukost 15 december

Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Godkänna uppgifter
Korrekt ifyllt

* Fältet är obligatoriskt.

Så behandlar vi dina personuppgifter

Det är Kommunstyrelseförvaltningen i Haninge kommun som samlar in och behandlar de personuppgifter du skickar in med detta formulär. Insamlingen görs i syfte att förmedla kontakt mellan den som behöver stöd av en företagslots i Haninge. Vi behandlar dina personuppgifter med stöd av det samtycke du godkänner.

Kommunen säkerställer att dina personuppgifter hanteras enligt gällande lagstiftning.

Värdföretag

Vill du att ditt företag ska vara värd för ett frukostmöte? Vänligen kontakta Näringslivsenheten för mer information. 

naringsliv@haninge.se

Samarbetspartners

 

foretagarna

 

Regelbundna nätverksmöten för företagare

Genom att delta på frukostmöten får du en möjlighet att nätverka med andra företagare och utvidga ditt kontaktnät och dina affärsmöjligheter.

Frukostmötena arrangeras av kommunen tillsammans med ett värdföretag. Handelskammaren och Företagarna är samarbetspartners och finns representerade under mötet.

Mötena hålls 6 gånger per år mellan kl 07:30–09:00. Alla är välkomna men föranmälan krävs. En lättare frukost serveras i samband med mötet.

För att ta del av inbjudan till våra träffar och även ta del av annan värdefull information för dig som företagare anmäl dig till nyhetsbrevet.

Anmäl dig till nyhetsbrevet här

Senast uppdaterad: 5 december 2023