Frukostmöte för dig som är företagare

Många är vi som längtar efter att mötas och nätverka fysiskt igen och med lättade restriktioner kan vi återigen mötas på företagarfrukostar.

Kaffekopp

Under företagarfrukostarna har du som företagare möjlighet att träffa andra företagare, knyta nya kontakter i näringslivet och underhålla ditt befintliga nätverk. Det här är en viktig mötesplats för företagare verksamma i och kring kommunen. Här är alla företagare välkomna.

Under 2022 har många företagare deltagit på fukostmötena och mötet i september var fullsatt med över 140 deltagare. Värdföretag för morgonen var Coca-Cola Europacific Partners. Hållbarhet och infrastruktursattsningar var ämnen som berördes under morgonen.

Även årets sista frukost, 9 december på Quality hotel winn, lockade över 120 deltagare.

Nästa frukostmöte arrangeras 14 februari under företagardagarna 
Läs mer och anmäl dig här

Anmäl dig gärna till nyhetsbrevet för att inte missa inbjudan alla möten och aktiviteter riktade till dig som företagare. 
Anmälan till nyhetsbrev

Vill du och ditt företag vara värd för en företagarfrukost? hör av dig till näringslivsenheten så berättar vi mer om hur det går till att vara värd. 
naringsliv@haninge.se

 


Värdföretag
Varje frukostmöte arrangeras i nära samverkan med ett värdföretag. 

Vi vill rikta ett extra stort tack till dessa värdföretag som öppnat upp sina verksamheter och möjliggjort dessa möten. 

Vill du att ditt företag ska vara värd för ett frukostmöte? Vänligen kontakta Näringslivsenheten för mer information. 

naringsliv@haninge.se

Samarbetspartners

 

VINNARE 2022

Årets företagare i Haninge 2022

Båtskroten Sverige AB

Josefin Arrhénborg och Maria Rindstam

Motivering
Bolagets grundare och ägare är två oerhört skickliga entreprenörer som startade företaget för att de själva behövde denna tjänst och insåg att det inte fanns någon möjlighet till det.

Att starta Sveriges första bolag i denna bransch för att kunna ta hand om uttjänta ting runt om i hela Sverige är ett tydligt ett exempel på innovation och kreativitet.

Att starta detta företag är också ett tydligt exempel på att ta ansvar för vår miljö och ett ansvarstagande ledarskap in i framtiden. Deras arbete för att få till ett rikstäckande nätverk med många samarbetspartners såsom kommuner, myndigheter och försäkringsbolag för att kunna ta hänsyn till vår känsliga natur är fantastisk.

Priset delas ut i samarbete med Företagarna.

Årets eldsjäl i Haninge 2022

Haninge FFS AB (Burger King Port 73)

Dashti Yahia

Motivering
Årets vinnare har en unik förmåga att se varje människa för den man är, detta i kombination med att företaget växer. Med tydliga spelregler, rätt anpassning och inkludering lyckas man bygga en arbetsplatskultur som får individer att utvecklas, känna tillhörighet samt skapa en teamkänsla.

Priset delas ut av Arbetsmarknadscenter i Haninge kommun

Årets nyföretagare i Haninge 2022

Mig Group AB

Ieva Grinvalde och Marika Jönsson

Motivering
Genom fin vänskap och hårt arbete har Ieva och Marika förverkligat sin dröm om en egen restaurang. Med en stor portion kärlek och en nypa lyckliga omständigheter har de skapat en fin mötesplats för sitt älskade Tungelsta. Gröna Huset bjuder inte bara sina gäster på en mysig atmosfär utan också på god mat och dryck. Med bred kompetens och ett professionellt förhållande till både sin verksamhet och sina kunder kommer de att lyckas i sitt företagande.

Priset delas ut i samarbete med Nyföretagarcentrum Haninge-Nynäshamn

Årets UF företag i Haninge 2022

Global Games UF

Alice Svensson, Weronica Podlecka, Jannina Qvarfordt, Wiktor Bengstelius och Kelly Brofelt (Fredrika Bremergymnasiet)

Motivering
Årets UF företag har visat på stor kreativitet och initiativförmåga i utvecklingen av sitt företag. Med en tydlig och genomarbetat affärsplan visar dessa företagare att det på kort tid går att gå från idé till färdig produkt. Affärsidén är i dag ekonomiskt hållbar, skalbar och juryn ser stor potential i möjligheten att utveckla företagets produkt och tjänsteerbjudande.

Årets UF-företagare delas ut i samarbete med SEB och UF-Stockholm.

 

Regelbundna nätverksmöten för företagare

Genom att delta på frukostmöten får du en möjlighet att nätverka med andra företagare och utvidga ditt kontaktnät och dina affärsmöjligheter.

Frukostmötena arrangeras av kommunen tillsammans med ett värdföretag. Handelskammaren och Företagarna är samarbetspartners och finns representerade under mötet.

Mötena hålls 5 gånger per år mellan kl 07:30–09:00. Alla är välkomna men föranmälan krävs. En lättare frukost serveras i samband med mötet.

För att ta del av inbjudan till våra träffar och även ta del av annan värdefull information för dig som företagare anmäl dig till nyhetsbrevet.

Anmäl dig till nyhetsbrevet här

Senast uppdaterad: 10 januari 2023