Näringsliv – information till dig som företagare

Foto: Fredrik Hjärling

Haninge kommun är en av Stockholms läns snabbast växande kommuner med närhet både till skärgård och stadskärna. Här samlar vi information som är aktuell för dig som företagare.

Vi bygger för framtiden 

Det syns, känns och märks på många sätt att vi är mitt uppe i arbetet med att förverkliga våra planer för framtiden. Lyftkranarna sträcker sig mot himlen, grävskoporna bereder ny mark och fler väljer att flytta hit. Vi bygger en ny stadskärna, en ny företagspark och massor av nya bostäder. Det kommer att bli mer stad, ännu bättre kommunikationer, skolor och omsorg. Större fokus på kultur och natur. Ökad dialog och trygghet. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle med många möjligheter för Haningeborna.

Här skapas många möjligheter för dig som företagare gällande etablering och utbud av lokaler. Här växer bland annat en ny företagspark mellan väg 73 och Dalarövägen, Albybergs företagspark, fram. 

Missa inte att ta del av våra arrangermang för dig som företagare såsom nätverksträffar, konferenser och dialogforum. Du hittar all information här på våra sidor men också genom vårt nyhetsbrev. Nyhetsbreven ger dig information om vad som händer i Haninge men också regelbundna inbjudnignar till inspirerande frukostmöten.

Vill du prenumerera? Anmäl dig här: Nyhetsbrev: Näringsliv och arbete

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 2 april 2020