Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Konstverkstan

Kom till Konstverkstan i Haninge Kulturhus. Här kan barn och deras vuxna skapa och experimentera med en mängd olika material och tekniker. Från januari till juni är Konstverkstan öppen för drop-in på onsdagar och lördagar. Allt är gratis! Dessutom har vi ofta extra öppet under loven och tar emot skolor och förskolor under veckorna. Välkomna!

barnhand målar med självlysande färg.Foto: Maia Lundblom

Konstlab

Konstlab är vår öppna verkstad för dig mellan 10 och 14 år. Tillsammans med en utbildad konstpedagog utforskar vi vad som pågår i konsthallen och experimenterar i verkstan. Vi provar bland annat att bygga stora skulpturer, marmorera papper och måla med akryl och akvarell. Allt är gratis!

Tid: Onsdagar kl. 14-17 från 31 januari till 29 maj
Stängt 1 maj

_____________________________________________________

barn arbetar med kartongbyggeFoto: Camilla Cherry

Verkstad varje lördag

På lördagar kan barn från 4 år och vuxna skapa tillsammans i Konstverkstan. Konstpedagoger är på plats och visar de olika materialen som kan användas och allt är kostnadsfritt. Kom förbi och bygg en skulptur av pinnar, måla färgstarkt i akryl eller skapa din egen flagga - varje lördag provar vi nåt nytt!

Tid: Lördagar kl. 12-16 från 27 januari till 1 juni
_____________________________________________________

 

Konst mitt i veckan

Vi välkomnar alla skolbarn i Haninge kommun till att besöka konsthall och konstverkstad tillsammans med ansvarig pedagog. Boka in er för visningar, konstpromenader och workshop.

Läs mer om att upptäcka konsten under Kultur mitt i veckan

kontakt

Ylva Trapp
Konstpedagog

Konstverkstan i Haninge Kulturhus
Poseidons torg 8, Handen

08-606 93 45

ylva.trapp@haninge.se

 

Senast uppdaterad: 5 april 2024