Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Konstklubben

Jobbar du i Haninge kommun eller har du varit anställd? Då är Haninge kommuns konstklubb öppen för dig!

En bild på pyssel av tidningspapper Foto: Lisbeth Askervall

Konstklubben i Haninge kommun är en ideell förening, vars syfte är att främja intresse för och kunskap om konst.

Aktiviteter

Konstklubben arrangerar flera olika aktiviteter under året så som konstvandringar, guidade visningar och besök på olika intressanta platser med konsten i fokus.

Du som medlem har möjlighet att påverka och delta i val av aktiviteter under året. Har du förslag på aktiviteter är det välkommet.

Konstklubben skickar ut månadsbrev via epost med information om kommande aktiviteter och aktuella nyheter. Är du medlem och inte får månadsbrev?
Kontakta konstklubben@haninge.se

Genomförda aktiviteter i år

31 maj. Konstvandring med Carina Engelhardt Önne kring Observatoriekullen. Vi träffade Carina, som var vår mycket uppskattade guide när vi var på Waldemarsudde i januari och med utgångspunkten "Soltrappan" utforskade vi en spännande plats.

27 april. Visning av Nationalmuseums utställning. Årets stora utställning handlar om hur mytiska och verkliga trädgårdar har skildrats i konsten, men också om hur konsten lämnat spår i trädgårdarna, från medeltiden och fram till idag.

Konstlotteri

Vinstutlottning sker 1-2 gånger per år bland föreningens medlemmar. Endast medlem som betalat avgift senast februari respektive september innevarande år äger rätt att delta i nästkommande utlottning med en lott.

Endast medlem som närvarar vid mötet eller är företrädd via fullmakt äger rätt till vinst. Verk som lottas ut visas i kommunhuset ca 2 veckor före dragning. 

Konstkubbens styrelse 2023

Anne-Charlotte Gusterman, ordförande
Maria Rosell, sekreterare samt vice ordförande  
Marie Wallander, kassör
Katariina Lind , medlemsansvarig
Robert Karlsson, ledamot
lena Enström Bjorklund, ledamot
Lisbeth Sagefjord, ledamot

Kontakt konstklubben@haninge.se

Information

Medlemsavgiften är 25 kronor per månad och betalas normalt genom löneavdrag om du är anställd på kommunen. Tidigare anställda som vill fortsätta sitt medlemskap betalar in 300 kr/år till föreningens plusgiro.

Medlemskap erhålles efter ifylld blankett som skickas till Konstklubben


Är du pensionär men vill fortsätta som medlem hos oss? Hör av dig till vår kassör och meddela att du i fortsättningen vill betala medlemsavgiften via  plusgirokontot. 
konstklubben@haninge.se

Konstklubbens plusgiro: 

495 26 72-6

Vinster i konstlotteriet

Senast uppdaterad: 2 februari 2024