Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Tack för dina synpunkter!

Tack för dina synpunkter kring Haninge kommuns digital tillgänglighet.

Vi är medvetna om att delar av våra webbplatser enbart är delvis tillgängliga och vi arbetar kontinuerligt med förbättringar för att skapa en sömlös upplevelse för alla besökare oavsett funktionsvariation- och hinder.

Vi uppskattar att du har skickat in dina synpunkter och kommer att ta kontakt med dig. Svarstiden är normalt tre arbetsdagar. 

Så behandlar vi dina personuppgifter

Det är Kommunstyrelseförvaltningen i Haninge kommun som samlar in och behandlar de personuppgifter du skickar in med detta formulär. Insamlingen görs i syfte att samla in förslag från medborgarna. Vi behandlar dina personuppgifter med stöd av det samtycke du godkänner.

Dina personuppgifter sparas i 1 (ett år) eller efter att ärendet avslutats. Kommunen säkerställer att dina personuppgifter hanteras enligt gällande lagstiftning.

Dina rättigheter avseende personuppgifter

Om dina personuppgifter är felaktigt kan du begära rättelse hos Kommunen. Du har rätt att få ett personuppgiftsutdrag över de personuppgifter om dig som kommunen behandlar.

Om du har lämnat samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att ta tillbaka samtycket.

Senast uppdaterad: 27 november 2023