Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Haninge kommuns publiceringsregler för Facebook och Instagram

På Haninge kommuns Facebook- och Instagram-sida kan du ta del av uppdateringar om vad som händer i vår kommun. Samtidigt hoppas vi att på att ha en dialog där vi tillsammans lyfter och förbättrar Haninge. Håll en god samtalston.

Vi svarar på dina frågor mellan klockan 08.00–16.00 helgfria vardagar. För att göra en felanmälan eller ge beröm/synpunkter, vänligen besök haninge.se/kontakt

Tänk på att alla inlägg på Haninge kommuns sida blir allmänna handlingar och kan komma att diarieföras.

Vi modererar utifrån ett juridiskt perspektiv. Kommentarer eller inlägg som innehåller personuppgifter och som kränker enskildas personliga integritet eller strider mot Haninge kommuns värdegrund kommer att tas bort. Vi bemöter inte enskilda ärenden eller frågor om enskilda personer. Har du ett känsligt ärende till kommunen hör av dig till oss via telefon eller e-post.

Kommentarer eller inlägg får inte heller innehålla:

  • förtal, personliga angrepp eller förolämpningar
  • hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier
  • våldsskildringar eller pornografi
  • uppmaningar till brott eller annan brottslig verksamhet
  • olovligt bruk av upphovsrättsligt skyddat material
  • svordomar eller obscena ord
  • kommersiella budskap eller reklam
  • repetitiva inlägg och kommentarer samt spam

Haninge kommun förbehåller sig rätten att radera kommentarer som bryter mot Facebooks och Insatgrams regler, svensk lag eller något i ovanstående lista. Vi kommer även att blockera användare som bryter mot dessa regler från sidan. Personuppgifter om dig behandlas bara om kommunen har laglig grund. En sådan laglig grund kan vara ett aktivt samtycke från den registrerade. Läs mer: haninge.se/personuppgifter

Haninge kommuns Facebook- och Instagram-sidor administreras av kommunikation- och marknadsföringsenheten.

Senast uppdaterad: 5 juli 2023