Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Kontakta företagslotsen

Företagslotsen i Haninge hjälper och underlättar för dig som företagare i din kontakt med kommunen för att det ska bli så enkelt och smidigt som möjligt.

Företagslotsen kan:

  • Ge dig en samlad information om hur de kommunala processerna fungerar och att lotsa dig till rätt förvaltning och rätt person.
  • Göra det enklare för dig att kontakta kommunen i olika ärenden och tillståndsprocesser.
  • Hjälpa dig med frågor som rör kommunala tillstånd, hitta rätt blanketter, samordna kontakter med olika förvaltningar eller ge allmän företagsrådgivning.
  • Följa ditt ärende genom hela ärendeprocessen vid behov.

Har du frågor när det gäller företagande, lediga lokaler eller andra företagsrelaterade frågor?

Fyll i nedanstående formulär så svarar vi dig inom 48 timmar (ej under helg och helgdagar). Du väljer om du vill ha svar via e-post eller telefon.

Kontakta Företagslotsen

Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt

Vill du att vi ringer upp? 

Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Godkänna uppgifter
Korrekt ifyllt

* Fältet är obligatoriskt.

Så behandlar vi dina personuppgifter

Det är Kommunstyrelseförvaltningen i Haninge kommun som samlar in och behandlar de personuppgifter du skickar in med detta formulär. Insamlingen görs i syfte att förmedla kontakt mellan den som behöver stöd av en företagslots i Haninge. Vi behandlar dina personuppgifter med stöd av det samtycke du godkänner.

Kommunen säkerställer att dina personuppgifter hanteras enligt gällande lagstiftning.

Senast uppdaterad: 11 januari 2023