Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Pretty Fly Fundraiser Discgolftävling i Västerhaninge

Discgolftävling för att samla in pengar till sportens utveckling i Afrika.

Datum:
Tid:
Plats: Västerhaninge Discgolf

Discgolftävling för erfarna och nybörjare. 200:- i deltagaravgift, som går till utvecklingen av discgolf i afrikanska landet Sao Tomé e Príncipe. Där det byggs bana och startas riksorganisation.

Obligatoriskt spelarmöte 09.30. Närvaroanmälan ska ske 09.00 - 09.25. Vi spelar 2 rundor PDGA-sanktionerat och tar 60 minuters lunch mellan rundorna. Ingen prisutdelning, inte ens till PRO-divisionerna, intäkterna går till Sao Tomé e Principe.
Alla är välkomna. Om det är första gången du tävlar kan du få en regelgenomgång av tävlingsledaren efter spelarmötet. Säg till.

Föranmälan är öppen och sker endast genom swish av 200:- till (ange tävlingens plats) 0706446542, mottagare är Thor Wallgren.

Detaljerad information:
Tävlingen/eventet är en FUNDRAISER (insamling) för utveckling av discgolf i afrikanska önationen Saint Thomas & Prince. Tävlingen är öppen för alla, med eller utan medlemskap i någon organisation, alla åldrar, alla färdighetsnivåer är välkomna. Du behöver inte tävlingslicens. Pengarna som kommer in via deltagaravgifter och sponsorer går till ändamålen att bygga discgolfbana och starta upp en förening för discgolf i Saint Thomas & Prince. Tävlingskostnader som dras av är PDGAs sanktioneringsavgift och tävlingsledarens bilresa till tävlingen. När pengarna skickas till Sao Tomé kommer bank- och valutaväxlingsavgifter kosta en liten del. Ingen aktör i detta är avlönad eller lyfter någon ersättning eller arvode.

Tävlingsdagen:
Anmälan stänger kl 09.00 och närvarokontrollen öppnar samma tid kl. 09.00 och är öppen till 09.25. Då ska du komma till Tävlingsledarens bord och anmäla dig närvarande.

Obligatoriskt SPELARMÖTE klockan 09.30 och shotgun spelstart ca. kl. 10.00. (alla startar samtidigt, på olika hål, max 4 spelare/grupp). Vi spelar 2 PDGA-sanktionerade rundor på samma ban-layout.

Mellan rundorna har vi 1 hel timmes lunch räknat från sista inlämnade resultatkort. Vi använder PDGA Digital Score Card. Nybörjare och erfarna är välkomna, alla har en lärande attityd på tävlingen, så att vi kan lära oss av varandra om regler och etikett på tävling.

Kontakt

Kontaktperson

Thor Wallgren 

Senast uppdaterad: 21 maj 2024