Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Informationsträff om uppdrag som familjehem, jourhem och kontaktperson

Haninge kommun bjuder in till en digital informationsträff, där vi berättar om våra viktiga uppdrag som bland annat familjehem, jourhem och kontaktfamilj.

Bild på en flicka och en vuxen man som har kuddkrig. kastar Har du tid för kuddkrig? Gör en insats för ett barn! (Bild från Socialstyrelsens kampanj Min insats) Foto: Jockum Klenell
Datum:
Tid:
Plats: Digital träff via Teams

Det finns barn och unga som inte kan bo hemma eller behöver stöd. De är i behov av en vuxen utöver sina föräldrar – någon som kan finnas där ibland, ofta eller hela tiden. Kanske har du funderat på vad du kan göra för barn som behöver stöd?

Om du vill göra en insats finns det flera olika sätt att engagera sig. Familjehem, jourhem och kontaktperson är några av de viktiga uppdrag som finns. På informationsträffen berättar vi mer om uppdragen och hur processen går till om du vill göra en insats. Vi berättar även vilket stöd du kan få från oss.

Anmälan

Anmäl dig till informationsträffen genom att mejla familjehem@haninge.se, så skickar vi en länk dagen före.

Senast uppdaterad: 8 maj 2024