Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Bakluckeloppis

Backluckeloppis

Datum:
Tid:
Plats: Västerhaninge Centrum , Ribby alle 14, Västerhaninge
Stig in i en värld av upptäckter och överraskningar på Ribby backluckeloppis i Västerhaninge! Varannan vecka, från den 21 maj till den 6 oktober, förvandlas Ribby till en förtrollande plats där varje bagageutrymme döljer en skatt som bara väntar på att upptäckas.

Upplev den spännande mixen av vintagefynd, handgjorda skatter och oväntade prylar som säljarna har att erbjuda. Från gamla klassiker till unika kuriosa - här finns något för alla smaker och intressen.

Ge dig ut på en äventyrlig skattjakt och låt dig förföras av den vibrerande atmosfären och den genuina gemenskapen som genomsyrar varje loppisdag. Oavsett om du är en passionerad samlare, en fyndjägare eller bara nyfiken på vad som väntar runt hörnet, så är Ribby backluckeloppis en plats där drömmar blir verklighet och varje fynd har en historia att berätta. Missa inte chansen att bli en del av detta magiska evenemang - din nästa skatt väntar på dig!
Evenemanget äger även rum:

Kontakt

Kontaktperson

Gladaloppis  

Telefon

0765529540

Senast uppdaterad: 22 april 2024