Årsräkningsstugor

Känner du att du behöver hjälp med hur årsräkningen ska fyllas i? Då kan du komma på en av våra årsräkningsstugor.

Den 22 januari och den 12 februari 2020 erbjuder vi information om hur man gör en årsräkning. I år samarbetar vi med Södertörns godmansförening.

På denna sida kan du anmäla dig om du vill vara med! Du är välkommen från kl 15:30, vi avslutar kl 19.

Godmansföreningen erbjuder individuell hjälp med tips och råd för den som har problem i samband med årets ekonomiska redovisning. Det går inte att boka tid i förväg, utan det är drop-in med erfarna ställföreträdare.

Överförmyndarnämndens personal kommer samtidigt att gå igenom ett övningsexempel om hur man fyller i blanketten. Övningen sker i grupp och tar en timme, och börjar kl 16:00 respektive kl 17:30. På grund av sekretess och att tiden är begränsad, kan vi inte svara på frågor i enskilda ärenden.

Träffarna sker i Haninge kommunhus, på Rudsjöterrassen 2, vid pendeltågstation Handen. På grund av byggarbeten är vägen runt kommunhuset enkelriktad, det kan ta längre tid än vanligt att parkera för den som kommer med bil. Vi kommer att hålla till i en lokal med ingång till vänster om stora entrén till kommunhuset.

Anmäl om du vill komma. Välj ett av tillfällena. Du behöver inte boka plats, men anmäl dig så att vi vet hur mycket fika vi ska beställa till er som vill komma.

Länk till anmälan

Vi är tacksamma om du meddelar oss om du får förhinder. Om du har frågor om årsräkningsstugorna kan du kontakta oss per e-post.

Mejla oss

Välkommen!

Kontakt för den här sidan: overformyndaren@haninge.se

Senast uppdaterad: 29 januari 2020