Haninge sommarvlogg 2018

Lucas, Oskar, Johanna och Emma vloggar för Haninge kommun 2018. Foto: Emma Friberg

Hej och välkommen till Haninge kommuns sommarvlogg. Här kan du få tips på olika upplevelser och platser att besöka i Haninge. Titta på våra korta filmer och häng med oss under tre veckor när vi upptäcker Haninge. Hoppas du gillar det!

Utö 19 juni

Här kommer vår första vlogg som vi spelade in på Utö. Enjoy!


Brandbergen centrum 20 juni

Brandbergens centrum är en plats där man kan hitta på många roliga saker. Bonus för hundälskare!


 Rudans friluftsområde 21 juni

Idag hängde vi på Rudans friluftsområde en plats för många aktiviteter såsom frisbee-golf, löpning, bad, cykling och mycket mer. Häng med oss se vad vi hann göra under en dag i Rudan.


Vendelsömalm 27 juni

Hej hej vloggen! Idag har vi hängt i Vendelsömalm. Vi har bland annat testat det nya utomhusgymmet, spelat fotboll. Vi lyckades göra en dunk på basketplanen och dessutom hann vi testa skate-ramparna. 


Picknick i Haninge 3 juli

Hej vloggen! Vi har testat flera olika picknick-ställen. Häng med oss se var vi har varit och vilka som blev våra favoriter.


Skutan 4 juli
Tjena, idag beger vi oss till Skutans gård. Där kan man umgås med olika djur alltifrån till kycklingar till stora hästar. I den här videon får vi låna hästen Musse och Oscar rider för första gången i sitt liv.


Kymmendö 5 juli


Gålö 6 juli

Hej igen i den här vloggen åker Johanna och Oscar till Gålö havsbad med sig har de även Sebastian 8 år. En riktigt härlig dag på en härlig plats. Här finns allt som hör sommaren till. Här kan man bada, fiska, campa, äta god mat och spela mini golf och mycket annat såklart. Lätt värt ett besök!


Badställen i Haninge 9 juli 

I den här vloggen åker vi runt till olika badplatser runt om i Haninge. För att se vilken vi tycker om mest. Vi åker till Norrbybadet, Krokodilbadet och Ramsjön. Häng med!


Best of Haninge 10 juli

Vår sista best of vlogg där vi har valt ut det som varit bäst under våra tre veckor på Haninge kommun. Kan vara världens bästa sommarjobb!

Kontakt för den här sidan: ksfkom@haninge.se

Senast uppdaterad: 25 juni 2019