Äntligen sommar!

fira det goda livet i Haninge den 8 september! Foto: Illustration

Du vet väl om att det finns massor att upptäcka och göra i Handen i sommar? Kom på drop in-aktiviteter i kulturhuset, träna dig svettig på någon av de nya utegymmen eller upplev Lilla Trollflöjten med Parkteatern på Rudan.

Biblioteket med cykelpoolen har sommaröppet och du kan låna bäcker extra länge, 6 veckor! Under hela sommaren har vi roliga drop in-aktiviteter i Haninge kulturhus, välkommen! 

Om öppettider, cykelpoolen och sommarlån på biblioteket

Ätbara växter och WiFi på torget och odlingskollo

Nu drar vi igång med första omgången av odlingskollo för 7–15 åringar i Eskilsparken. Kom förbi och kika på allt spännande som odlas. Vi planterar ätbara växter i pop up-parken på Poseidons torg som du kan skörda hela sommaren. Där finns även fritt WiFi det är bara att surfa in på nätverket PoseidonGST och godkänna villkoren.

Teater

16 juni–20 augusti kan du se Ormteaterns föreställning Glasblåsarens barn av Maria Gripe. 

Vardagsföreställningar av Glasblåsaren barn
Helgföreställningar av Glasblåsarens barn

Onsdag 15 augusti spelas sommarens höjdpunkt Lilla Trollflöjten med Parkteatern på Rudan. Det kommer att finnas foodtruck och fika på plats! Hoppas vi ses.

Parkteatern spelar Lilla Trollflöjten på Rudan

Utomhusträning helt gratis!

I augusti inviger vi utegym vid Torvalla och Rudans friluftsområde. Redan idag finns flera fina utegym runt om i Haninge.

Om Haninges utegym

8 september bjuder vi in till fest!

Boka in 8 september i kalendern redan nu! Haningedagen Haninge kommun och Centrumsamverkan bjuder in till fest där vi firar det goda livet i Haninge. Mer information kommer snart.

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 29 juni 2018