Wilhelm Westling

Foto: G40 Studio

”En bra blandning av stad och natur”, Wilhelm Westling 15 år boende i Vendelsö.

Jag är en rätt glad och social person. Jag har bott i Haninge i hela mitt liv, på två olika ställen i Vendelsö, och man kan nästan säga att jag är uppväxt utomhus. Jag gick nämligen på en Pysslingförskola som heter Orren när jag var liten, och då var vi utomhus i Tyrestas skog och natur i stort sett hela tiden. Det har nog  påverkat mig en hel del, för jag gillar fortfarande jättemycket att vara ute i naturen.

Jag har känt nästan alla mina kompisar i hela mitt liv. De har också bott här sedan de föddes, det verkar som att man liksom inte flyttar härifrån, man trivs. Det kanske beror på att Haninge är en bra blandning av stad och natur, och att det finns mycket att göra här. Själv spelar jag fotboll, gymmar, hänger med kompisar och så åker jag moppe en hel del. När jag åker moppe känner jag mig fri och det är skönt att kunna åka vart jag vill.

På somrarna åker vi och badar nästan varje dag. Mitt favoritställe att bada på är vid klipporna i Ramsjön. Den ligger nära där jag bor och eftersom det är en liten sjö så är det oftast varmt i vattnet där.

När Bajen spelar brukar jag och mina kompisar gå på matcherna. Hela min släkt håller på Bajen, så det är helt otänkbart att jag skulle hålla på något annat lag.

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag kommer att jobba med i framtiden eller var jag kommer att bo. Jag skulle gärna bo i stan, för det är najs i stan. Fast jag kan nog lika gärna bo här i Haninge, jag gillar att bo här. 

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 13 december 2019