Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Öppen fritidsverksamhet för årskurs 4–6

När ditt barn går i årskurs 4 till 6 är hen välkommen till fritidsgårdarna efter skoltid. Fritidsgårdarna i Haninge bedriver öppen fritidsverksamhet på eftermiddagar och skollov på uppdrag av utbildningsförvaltningen.

Du och ditt barn bestämmer själva när och hur ofta barnet ska komma till vår verksamhet. Det behövs ingen anmälan eller inskrivning innan besöket. Den öppna fritidsverksamheten är kostnadsfri.

Öppettider

Ordinarie öppettider

För barn i årskurs 4 till 6
Måndag till fredag klockan 13.00 – 17.00
Skollovsdagar klockan 11.00 – 17.00

Vår verksamhet erbjuder

På fritidsgården erbjuder fritidsledarna barnen möjlighet till utveckling och lärande samt en meningsfull fritid.

Här kan barnen hitta nya intressen, delta i olika aktiviteter, träffa kompisar och ha kul. Vi låter barnen vara med att bestämma och träna på att ta ansvar.

Måltider

Varje dag erbjuds ett mellanmål till en låg kostnad. Lovdagar och studiedagar erbjuds även enklare lunch. Vi strävar efter att servera näringsrika och varierande måltider.

Trygghet

Fritidsgårdarna är trygga, hälsosamma och välkomnande verksamheter för alla, därför använder vi ett trevligt språk till varandra, respekterar allas lika värde och olikheter samt värnar om vår miljö.

Öppen fritidsverksamhet är en enklare form av fritidsverksamhet som inte erbjuder samma grad av omsorg och tillsyn som fritidshem.

Fritidsgården samarbetar med föräldrar, skola, socialtjänst, polis, föreningar och företag.

Senast uppdaterad: 22 januari 2020