Lokaler att hyra i Jordbro Kultur- och föreningshus

Från och med den 18 november är det inte längre möjligt att teckna nya hyresavtal för långtidshyra i någon av lokalerna i Jordbro kultur- och föreningshus.

Det går fortfarande att hyra några av lokalerna för kortare arrangemang under våren, men från och med juni 2019 kommer lokalerna att börja tömmas succesivt inför den rivning som kommunstyrelsen i Haninge beslutat om i september 2014.

Om du har frågor kring uthyrning av lokalerna kontakta Agneta Svanström på telefon 08 606 84 98 eller via e-post agneta.svanstrom@haninge.se

Aulan

Aulan

Ett 250 kvadratmeter stort rum innehållandes en stor scen och sittplatser för 180 personer. Hörslinga finns inkopplad. Det finns en stor filmduk och mörkläggningsgardiner. Ljus och ljudanläggning med DVD-spelare för användning. En loge med toalett finns i direkt anslutning till scenen med möjligheter till klädbyte.

Kostnad:

Gratis för publika arrangemang som kommunen anordnar.

100 kr/timme för verksamhet riktad till vuxna och som arrangeras av förening i Haninge kommun.

400 kr/timme för föreningar och organisationer som inte är registrerade i Haninge kommun.

500 kr/timme för privata företag, nämnder, förvaltningar, myndigheter, kommunala bolag, samordningsförbund (motsvarande offentliga institutioner eller offentliga företag).

Foajén

Foajén

En lokal på 200 kvadratmeter för utställningar, möten och uppträdanden med en tillhörande mindre scen. Tre toaletter finns att tillgå. Det finns 6 soffor med tillhörande bord och ett tiotal cafébord med stolar.

Kostnad

Gratis för publika arrangemang som kommunen anordnar.

100 kr/timme för kommunens interna möten och för verksamhet riktad till vuxna och som arrangeras av förening i Haninge kommun.

300 kr/timme för föreningar och organisationer som inte är registrerade i Haninge kommun.

400 kr/timme för privata företag, nämnder, förvaltningar, myndigheter, kommunala bolag, samordningsförbund (motsvarande offentliga institutioner eller offentliga företag).

Vargen

Vargen

Ett mötesrum på 55 kvadratmeter med ett konferensbord och stolar för ca 25-30 personer. Projektor finns att låna, tillgång till whiteboard och blädderblock. Toaletter finns i direkt anslutning till lokalen.

Kostnad

200 kronor för 3 timmar.

Rödluvan

Rödluvan

Ett mötesrum på 30 kvadratmeter för ca 15 personer med tillgång till projektor, whiteboard och blädderblock. Toaletter finns i direkt anslutning till lokalen.

Kostnad

200 kronor för 3 timmar.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 27 november 2018