Dialog – Skapa framtidens kulturhus och bibliotek med oss!

Skapa framtidens kulturhus med oss! Foto: Olof Holdar

Kulturhuset i Haninge är en central och tillgänglig mötesplats för kommunens alla invånare och för de som besöker kommunen. För att Kulturhuset ska fortsätta vara ett attraktivt nav i ett växande Haninge bjuder vi in kulturaktörer, föreningar och andra som har intresse av hur Haninge kulturhus kan utvecklas.

Tid: Tisdag 19 november kl 17-19
Plats: Haninge kulturhus
Anmäl dig innan 10 november.

Kvällens agenda

Syftet med kvällen är att fördjupa dialogen med de aktörer som på olika sätt verkar, använder och besöker kulturhuset. Grundläggande i utvecklingsarbetet med Haninge kulturhus är att många är delaktiga och därför vill vi bjuda in just er!

En av frågeställningarna är hur kulturhuset kan utveckla fler samarbeten och fördjupa de samarbeten som redan finns. Hur kan vi arbeta tillsammans för att göra kulturhuset än mer relevant för Haningebor? På vilka sätt kan vi tillsammans stärka kulturen och bredda deltagandet?

Under kvällen kommer vi tillsammans med er ringa in relevanta frågor som vi sedan fördjupar oss i genom olika gruppdiskussioner.

Kvällen leds av Rebecca Vinthagen, processledare. Rebecca Vinthagen har lång erfarenhet av förändringsprocesser och medborgardialoger. På plats under kvällen är personal som jobbar i kulturhuset.

Vi bjuder på förtäring under kvällen.

Har du frågor kontakta:
maria.backe@haninge.se
elisabeth.astrom@haninge.se

Skapa framtidens kulturhus och bibliotek med oss!

Du måste fylla i alla fält med *

* Godkännande * Godkännande

Alla fält med * (stjärna) är obligatoriska och måste fyllas i för att ditt meddelande ska skickas iväg. Du har gjort rätt när du dirigeras om till en Tack-sida efter att du skickat iväg ditt meddelande.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 11 oktober 2019