Kulturambassadör i Haninge

Som kulturambassadör informerar du om vad som händer i Haninge kulturhus och på andra platser. Du kan berätta om evenemang som intresserar dig för dina vänner och bekanta eller kanske på din arbetsplats. Du hjälper oss att sprida information om våra program.

Vi behöver din hjälp för att nå ut till de som kanske inte hinner läsa, inte får informationen eller som bara behöver en extra puff för att komma och ta del av våra program. Många av Haninges invånare känner inte till vad som händer på kulturhuset och andra platser. Ett möte med någon man känner eller är bekant med gör att informationen når fram och fler personer får uppleva kultur.

För att kunna utföra ditt uppdrag som ambassadör får du:

  • Två fribiljetter till alla evenemang (så att ambassadören också kan ta med en kompis)
  • Trycksaker och information
  • Kontaktpersoner på kulturhuset
  • Billigare biljetter när du köper till en hel grupp

Soppa&surr

Varje torsdag är det Soppa&surr i foajén i kulturhuset 18:00-21:00. Det är en plattform för kulturyttringar av olika slag; en skulpturworkshop, sång- och musikimprovisation, ett förberett framträdande eller en målarworkshop till exempel. Vi äter soppa, deltar, lyssnar, umgås. Idén till Soppa&surr föddes bland kulturambassadörer och kulturhusanställda och drivs av de samma. Fri entré, välkommen! Aktuell information på facebooksidan Soppa&surr.

Vill du bli Haninge kulturhus nya kulturambassadör?

Kontakta Michael Vinsa på kultur- och fritidsförvaltningen.
michael.vinsa@haninge.se
08 - 606 87 61

Vi utformar tillsammans med ambassadörerna hur deras ambassadörskap kan se ut. Vi ser många möjligheter med projektet.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 8 januari 2019