Lilla trollflöjten med Parkteatern på Rudan – 15 augusti kl. 18.00

Foto: Markus Gårder

Det här är Trollflöjten. Fast ändå inte alls. I denna fria tolkning har den klassiska operan förvandlats till ett humoristiskt drama berättat genom den som hamnat i mitten av allt – barnet. Onsdag 15 augusti kl. 18.00 på Rudan.

Lilla Trollflöjten är ett lekfullt skruvat familjedrama som skildrar ett evigt vuxenkrig mellan Sarastro och Nattens drottning. Mitt i skottelden står deras kavata dotter Pamina. Kommer hon förlåta sina föräldrars svek och lyckas stå emot deras bittra hämndbegär? Får Papageno sina drömmars man? Och vad händer när operadivan Tamino inser att han har hamnat mitt i en skilsmässomusikal?

Efter att ha gjort succé på Klara Soppteater och runtom i Stockholms Parker kommer den omarbetade klassikern nu till Haninge!

Lilla Trollflöjten är skriven av kompositörteamet Emma Sandanam och Mette Herlitz, som även ligger bakom succéerna Den allvarsamma leken samt Orfeus & Eurydike.

Foodtruck

Det kommer att finnas en foodtruck och möjlighet att köpa fika på plats i Rudan.

Arrangör: Parkteatern, Kulturhuset/Stadsteatern och Haninge kultur samarbete med Haninge Riksteaterförening och teaterföreningen Ormen med stöd av Stockholms läns landsting.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 19 juni 2018