Lyckebygården

Till Lyckebygården är alla välkomna. Det är en plats där unga får komma till tals och bli sedda. De får vara med och bestämma vad som ska hända och hur lokalerna ska se ut, vad som ska köpas in och mycket mer.

Vi kommer ha begränsade öppettider pågrund av inomhusmiljön i Café delen inte är tillfredställande. När vi flyttar in i nya lokaler kommer öppettiderna att utökas.

Torsdag 29/8 och Fredag 30/8 är det stängt för planering

Ordinarie öppettider

Årskurs 4 – 6
  • Måndag – Fredag 13.00 – 17.00

Årskurs 7 – 18 år

  • Tisdag        17:00 – 21:00
  • Torsdag      17:00 - 21:00 (Endast åk 7 - 9)
  • Fredag        17:00 – 23:00

Våra aktiviteter

Varje eftermiddag erbjuds fasta aktivitet för er som går i årskurs 4–6. Vid lov och studiedagar öppnar vi 11.00 för årskurs 4–6.

På fritidsgården erbjuds, förutom att träffa kompisar, dagligen olika aktiviteter, en del planerade och andra spontana. Oavsett finns alltid möjlighet att spela spel, baka, pyssla, dansa, chatta, pingis och bandy eller annan fysisk aktivitet. Behöver man en paus finns möjlighet att handla enklare fika eller koppla av en stund i tv-hörnan.

Kvällsverksamheten är för ungdomar och då är det ungdomarna själva som påverkar verksamheten och aktiviteter. Fritidsledarna lyssnar, vägleder och coachar, stöttar och sätter gränser så att verksamheten är trygg för alla.

Fritidsgården samarbetar med föräldrar, skola, socialtjänst, polis, föreningar och andra för att ungdomar ska få en bra fritid.

 

Alla är varmt välkomna till Lyckebygården!

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 13 augusti 2019