Sommarlov i Haninge

Barn som plaskar i vatten. Foto: Hans Berggren

I Haninge kommun finns många roliga och spännande sommarlovsaktiviteter för barn och unga. Upptäck alla fina badstränder och eller häng med på kollo. Här fyller vi på med härliga sommaraktiviteter och sommarlovstips vi tror du kommer att gilla.

Konstlab sommar

Du som är mellan 10-14 år är välkommen att droppa in på Konstlab sommar! Vi experimenterar och labbar med olika material. Kom och testa nya sätt att göra konst!

När: Måndag 5/8 – fredag 9/8
Tid: kl.13:00 –16:00.
Plats: Konstverkstan i Haninge Kulturhus
Ålder: 10–14 år
Ingen föranmälan. Drop-in. Kostnadsfritt.

Sommar på Haninges fritidsgårdar

Sommaren 2019 erbjuder fritidsgårdsverksamheten i Haninge ett brett utbud för barn och unga i kommunen. Som vanligt arrangeras det mycket uppskattade dagkollot för barn i årskurserna 4 och 5. Fjolårets populära sommarläger på Gålö för årskurserna 6 till och med 8 erbjuds även denna sommar. Parkleken i Jordbro håller som alltid öppet under hela sommarlovet.

Fritidsgårdar och träffpunkter är öppna under sommaren på prioriterade platser och perioder. Under sommaren flyttar Lillekens verksamhet in i Ekens gårds lokaler. Första veckan i juli arrangeras för elfte gången Haninge fantasy games, en vecka av brädspel, rollspel, kortspel, figurspel, cosplay och mycket annat i Haninge kulturhus. Nytt för i år är att ett team av fältassistenter kommer att finnas i ungas riskmiljöer under sommarmånaderna.

Mer om sommaren på fritidsgårdarna

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 6 augusti 2019