Specialvisningar i september 2020: Fredrika Bremers Årsta

Porträtt av kvinna med spetsmössa. Fredrika Bremer Foto: Haninge kommun

Söndagar i september har Årsta slottsmuseum fokus på Fredrika. Välkommen på specialvisning - upplev den världsberömda författarinnans hem och park och hör om hennes liv och verk.

Datum: söndagarna 6, 13, 20 och 27 september.

Bokningsbara tider: 11:00, 11:30, 12:00, 12:30, 13:00, 13:30, 14:00, 14:30, 15:00.

Visningen tar ca 40 minuter och ges för sällskap om max 4 personer. Varje sällskap går med egen guide och vi håller avstånd både inomhus och utomhus.

Förbokas via e-post: arstaslottsmuseum@haninge.se Ange namn, telefonnummer, och antal personer i sällskapet. Vi skickar bekräftelse på bokad tid.

Avgift (100 kr per person) betalas på plats, via Swish eller faktura. 

Varmt välkommen till Fredrika Bremers Årsta!

Anpassad verksamhet med anledning av Covid-19

För att bidra till minskad smittspridning följder vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

  • Vi välkomnar dig till Årsta slottsmuseum då både du som gäst och vi som personal är helt friska och symptomfria. Vid minsta tecken på sjukdom stannar vi hemma. Vi förbehåller oss därför möjligheten att med kort varsel boka av din guidning. Du ska göra detsamma om du eller någon i ditt sällskap känner sig krasslig.
  • Gäster och personal håller avstånd om 2 meter både inomhus och utomhus. Inomhus har vi markeringar som hjälper till att placera oss på ett säkert sätt.
  • Det är inte tillåtet att röra något i museivåningen, utöver besöksstolar. Besöksstolar spritas med ytdesinfektion efter varje gäst.
  • Vi tillhandahåller handsprit för besökare. Museet har inga egna toaletter utan vi hänvisar till restaurang och kiosk för toalettbesök.
  • I museibutiken tar vi endast betalt via Swish denna sommar. Om du inte har Swish kan vi fakturera köp över 100 kr.

Kontakt för den här sidan: haningekommun@haninge.se

Senast uppdaterad: 25 september 2020