Torvalla simhall

Välkommen till Torvalla simhall i Haninge kommun. I simhallen hittar du en 25-meters bassäng och en undervisningsbassäng. En storfavorit hos barnen är äventyrsplasken, en barnpool för barn upp till 5 år. Vi är också stolta över att Torvalla är simmaren Sarah Sjöströms hemma-arena.

Vi behöver naturligtvis fortsätta att ta ansvar för att minska risken för smittspridning. Stanna hemma när du är sjuk och tänk på att hålla avstånd till andra när du besöker simhallen. Personalen avgör när simhallen är full.  

Välkommen att bada, simma och motionera.

Vi vill också påminna om att alla som går in i simhallen betalar sin avgift med undantag från ledsagare eller medföljande simskola förälder som vars uppgift är att hjälpa sitt barn inför simskolan.

Simskola och vattenträning

I Torvalla simhall kan barnen vara med i simskola i flera steg. Vi har dessutom simskola för vuxna men den är för närvarande inte bokningsbar, håll utkik efter mer information om när bokningen åter öppnar. Vill du ha en riktig workout rekommenderar vi ett av våra vattenträningspass med utbildade instruktörer. 

Simsalabim sommarsim - gratis sommarsimskola

I sommar erbjuder Haninge kommun sommarsimskola för barn mellan 6-17 år, Simsalabim sommarsim. Simskolan arrangeras i Torvalla simhall, på Höglundabadet och Brandbergsbadet. Det är gratis att delta men föranmälan krävs. Uppdatering: Sommarsimskolan är nu fullbokad. 

Lek, motionssim eller total avkoppling

Hos oss finns det tid varje dag för både lek och motionssim. Vi har delat upp stora bassängen i olika tider för varje aktivitet. Kika på våra öppettider för att se vilka tider som gäller.

I det romerska badet kan du njuta av total avkoppling. Här finns torr- och våtbastu samt en liten kallbassäng som är 8 grader. 

Hitta hit

Här kan du läsa om hur du enklast tar dig till Torvalla simhall.

Höglundabadet sommaren 2022

Höglundabadet är ett bad som ligger bakom Jordbro centrum. Höglundabadet består av en 25 meters bassäng och en utbildningsbassäng samt en plask bassäng för de allra minsta. Badet är gratis och bemannas av Torvallas personal under sommaren. Se Höglundabadets öppettider här. 

Öppettider Torvalla simhall

Här hittar du våra öppettider. Med reservation för ändringar. 

Avvikande öppettider

 

Sommarstängt

Vi kommer att ha sommarstängt mellan 11 juni fram till 22 augusti.

Kontakt

Torvalla sim- och sporthall
Dalarövägen 66
136 45 Handen
08-606 86 45

Hitta hit (länk till karta)

HLR- och livräddningskurser
johan.bjorkstrom@haninge.se

Torvalla simskola
08-606 52 30
simskola@haninge.se

Senast uppdaterad: 20 juni 2022