Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Stadsvandring Klassicismen

Följ med PIK på en spännande stadsvandring med fördjupning i stadens arkitektur och stadsplanering från 1600- till 1800-talet.Den klassicistiska perioden omfattar en lång, delvis enhetlig, delvis varierad period i Sveriges arkitekturhistoria. Perioden omfattar 300 år, från Vasakungarnas renässans, över stormaktstidens barock, till 1800-talets eklektiska arkitektur.Under vandringen ser vi hur makt och pengar formade Stockholm. Vi ser hur internationella influenser påverkade både byggnader och stadsstrukturer. Stormaktstidens barock avnjuts, liksom 1800-talets eklektiska fasaddekorer i industrialismens era, med ett litet stänk av 1920-talets nyklassicism.

Tid: 17,30

Dag: torsdag

Datum: 18 april

Plats: Gamla stan och city, sträcka 1,8 km

Pris: 100 kr/per person

Deltagare: Medlem + 1 person, Max 30 personer

Sista anmälningsdag 1/4

Anmälan till PIK:s blandade aktiviteter

Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Anställd eller pensionär*
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Godkänna uppgifter
Korrekt ifyllt

* Fältet är obligatoriskt.

Så behandlar vi dina personuppgifter

Det är Personalföreningen i Haninge kommun som samlar in de uppgifter ni skickar in med detta formulär. Vi sparar uppgifterna i syfte att kunna kontakta er. Vi behandlar uppgifterna med stöd av att du samtycker. Kommunen säkerställer att dina personuppgifter hanteras enligt gällande lagstiftning.

Senast uppdaterad: 12 januari 2024