Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Gripsholms slott

Följ med på en historisk resa där vi får ta del av kungliga släktstrider, Gustav III:s praktfulla julfirande och Gustav Vasas hem borg.Fantasieggande tornar den massiva tegelborgen, omsluten av Mälarens vatten upp sig över småstadsidyllen Mariefred. Gripsholms slott är för många sinnebilden hur ett ”riktigt” slott ska se ut. Historiens vingslag gör sig hela tiden påminda när man vandrar genom salarna och det vindlande gångarna. Vi åker gemensamt bussresa från Haninge och får en guidad tur på slottet. Lunch finns att köpa i restaurangen.

Tid: 9,00–15,00

Dag: lördag

Datum: 1 juni

Plats: Buss avgår från Haninge kommunhus

Pris:150 kr/per person

Deltagare: 50st medlem + 1

Sista anmälningsdag: 1 maj

Anmälan till PIK:s blandade aktiviteter

Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Anställd eller pensionär*
Korrekt ifyllt
Korrekt ifyllt
Godkänna uppgifter
Korrekt ifyllt

* Fältet är obligatoriskt.

Så behandlar vi dina personuppgifter

Det är Personalföreningen i Haninge kommun som samlar in de uppgifter ni skickar in med detta formulär. Vi sparar uppgifterna i syfte att kunna kontakta er. Vi behandlar uppgifterna med stöd av att du samtycker. Kommunen säkerställer att dina personuppgifter hanteras enligt gällande lagstiftning.

Senast uppdaterad: 10 januari 2024