Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Mötesplats 25

Välkommen till Mötesplats 25 – en träffpunkt för vuxna över 18 år med psykisk och social ohälsa.

Vill du komma igång och ha något att göra? Önskar du hitta nya vänner eller kanske bara komma hemifrån en stund? Det här är några av anledningarna till att Mötesplats 25 finns och kanske är något för dig!

När det inte råder restriktioner med anledning av corona erbjuder vi aktiviteter inomhus som att fika, träna i gymmet, spela brädspel eller TV-spel, måla, rita, sy eller helt enkelt bara komma och vara. De flesta av våra aktiviteter kan du välja att göra på egen hand eller tillsammans med andra. Vi har anpassat vår verksamhet och erbjuder nu istället utomhusaktiviteter enligt schema nedan. 

Hos oss kan du också få hjälp att söka information, få stöd i kontakten med olika myndigheter och att fylla i blanketter med mera.

Ett av våra mål är att stödja unga vuxna som inte arbetar, studerar eller har annan sysselsättning, så kallade ”hemmasittare”. Vägen till ett självständigt vuxenliv är sällan enkel och många fastnar i en negativ situation som kan vara svår att ta sig ur. Vi kan stödja dig att hitta din väg till förändring och att ta de första stegen framåt.

Vi som arbetar på Mötesplats 25 har lång erfarenhet av socialt arbete med personer med psykisk ohälsa och med olika funktionsnedsättningar. Vi har tystnadsplikt och möter dig utifrån dina behov. Ett första steg i kontakten med oss kan vara att vi möter upp dig i närheten av ditt hem för ett första möte.

Vill du ha mer information eller få reda på våra inplanerade aktiviteter kan du ringa eller besöka oss på Facebook.

Välkommen på besök till oss Mötesplats 25!

Förändrade mötessätt och öppettider för att minska smittspridningen

För närvarande har vi inte möjlighet att ta emot besökare inomhus. Beslutet om att stänga inomhusverksamheten gäller tills vidare.

Under tiden erbjuder vi istället promenader när vädret tillåter på måndagar till torsdagar klockan 13.00.

Vi promenerar även gärna enskilt med dig som vill det. Ring oss så bokar vi in en trevlig walk-and-talk.

Våra promenader gör vi roliga och intressanta med t.ex. fotografering, tipspromenader och fika.

Alla utomhusaktiviteter sker på ett smittsäkert sätt. Det är viktigt att du fortsätter tänka på avstånd till andra och stannar hemma vid minsta symtom.

Behöver du bryta din sociala isolering och prata med någon eller har du några andra funderingar? Ring oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig 08-606 72 11 eller SMS 072-552 69 19.

Kontakt

Besöksadress: Folkparken 13, Handen

E-post:
motesplats25@haninge.se

Facebook:
Mötesplats 25 på Facebook

Telefon:
Lotta Björkman 08-606 72 11
Matts Eklund 08-606 72 11
Jonatan Müller 08-606 72 11

Kontakt för den här sidan: socialochaldreforvaltningen@haninge.se

Senast uppdaterad: 17 februari 2021